cnc plasma oxigaz seriaF

SERIA F

        Masina de debitat care va satisface si cei mai pretentiosi utilizatori. Constructia robusta de dimensiuni mari, componente de cea mai inalta calitate, posibilitatea echiparii cu mai multe arzatoare oxigaz si plasma, cresc versatilitatea produsului. Seria F este construit in asa fel incat sa faca fata unor conditii grele de lucru si exploatare intensa. Motoarele servo si reductoarele planetare de mare precizie, surubul cu bile si ghidajele liniare speciale folosite garanteaza precizia, viteza si fiabilitatea produsului. Protectia antipraf a cremalierei si a suruburilor cu bile rezulta in operatii de mentenanta scazute.


 

masina de debitat cu plasma seriaL

Seria L

       Seria L este alegerea perfecta a celor care cauta cel mai bun raport pret/valoare. Este una din cele mai populare masini din gama produselor noastre. Poate fi echipat atat cu oxigaz cat si/sau cu plasma. Constructia usoara dar rigida (din profile de aluminiu extrudate) permite viteze de lucru si acceleratii crescute pentru o productivitate ridicata. A fost conceput in asa fel incat sa usureze incarcarea si descarcarea mesei de lucru cu ajutorul unui stivuitor din 3 parti. Optional poate fi echipat cu masa cu exhaustare pentru controlul gazelor rezultate in urma debitarii.


 

cnc plasma seriaG

Seria G

       Din punct de vedere mecanic, Seria G este cel mai avansat din gama produselor noastre. Dimensiunea maxima de 3,5m X 3,5m, rigiditatea cadrului, eliminarea oricarui joc mecanic prin folosirea suruburilor cu bile pe toate axele, protectia antipraf totala fac din Seria G un produs de top. Aceasta constructie reprezinta baza si pentru Masinile de debitat cu Jet de Apa si Routerele 3D.


 

FaLang translation system by Faboba