Sună acum: 0727352117
SUNĂ

VersyCNC 6016T

CNC debitare laser pentru țeavă

Mașină de tăiat cu laser fibră 6016t

Despre utilaj

Mașină de tăiat cu laser cu fibre din tuburi metalice. Dispozitivul de tăiat cu laser pentru tuburi metalice SF6016T se mai numește și mașină de tăiat cu laser pentru tuburi, care este folosită pentru tăierea tubului rotund, tubului pătrat și a altor tuburi metalice. Interval de prelucrare a țevilor 7100mm* φ10~160mm (tub pătrat: 10*10-110*110mm/10*10-160*160mm).

Mașina de tăiat cu laser a tuburilor metalice SF6016T este echipată cu dispozitiv laser cu fibră, putere laser de la 1,5kw la 3kw..Sursa de laser (rezonatorul) Raycus / IPG / Max este un produs de ultima generatie, care datorită pulsării de diodă nu numai că este de performanță ridicată si foarte stabilă, dar si cu o durată de viață foarte îndelungată. Necesită mult mai puțină întreținere și are consum mai mic de energie, decât mașinile de laser CO2.

Specificații Tehnice Descarcă Broșură

 • Suprafata utila de lucru 7100mm
 • Sursa Laser Raycus / IPG / Max
 • Viteza maximă de mișcare (m/min) este 120 m/min
 • Accelerație maximă (G) este de 1.2G
 • Precizia de poziționare a axei X/Y este de ±0.05 mm/m
 • Precizia de poziționare repetată axa X/Y este de ±0.02 mm
 • Putere Sursa Laser: 1kw pana la 3kw
 • Masina debitare Teava
 • Diametru minim teavă rotunda Fi10 si pătrata 10x10mm
 • Diametru maxim teavă rotunda Fi160 si pătrata 110x110mm
 • Include stabilizator de tensiune și sistem de racire (Chiller)

Transport Gratuit

Ne asigurăm că utilajul tău ajunge la tine în siguranță fără alte costuri suplimentare.

Montaj și instruire
Gratuit

Montajul și instruirea personalului tău va fi asigurată de către societatea noastră

Parametrii de debitare

Folosește corespunzător utilajul tău! Consultă parametrii de debitare pentru stabilirea corectă a setărilor de debitare.

Vezi detalii

Optimizare costuri

Redu semnificativ costul debitarii cu un Compresor Special pentru Laser

Vezi detalii

Descriere utilaj

Transmitera fascicolului de laser la capul de taiere estre realizat prin fibra optica care elimina operatiunile dificile de aliniere si intretinere oglinzi in cazul laserelor CO2.

Capul de tăiere conține racordul de fibră optică, unitatea de focalizare, ferestrele de protecție, conexiunile gazului de lucru, sistem electronic din sensori de sensibilitate mare, care asigură un autofocus foarte precis, iar în cazul ciocnirii accidentale cu materialul, printr-o indepărtare foarte rapidă, protejează capul de deteriorări.

Batiul mașinii este o construcție masivă din otel cu un grad ridicat de carbon detensionat si frezat pe centru de prelucrare in cinci axe pentru a garanta precizia si rigiditatea necesara debitarii cu laser.

Portalul utilajului este realizat din aluminiu turnat care este ulterior preluctat pe utilaje de mare precizie, rezultand o traversa rigida dar totodata usoara pentru a permite acceleratii si viteze de lucru exceptionale.

Masa de lucru dotat cu grătar aferent, asigură o suprafațaă stabilă de poziționare pentru foile de metal. Exhaustarea eficace de fum și de praf este asigurată de un sistem de ventilație de mare capacitate.

Exhaustarea eficace de fum și de praf este asigurată de un sistem de ventilație de mare capacitate.

Angrenarea axelor se face cu mecanism cu pinion si cremaliera acționate cu servo si reductoare planetare. Acest sistem corespunde în totalitate exigențelor tehnologiei moderne de debitare cu laser. Accesibilitatea pentru întreținere și service este garantată de copertine usor îndepărtabile și usi de vizitare.

Batiu sudat din oțel carbon

Batiul mașinii de tăiat cu laser fibră este alcatuit din structura sudata din oțel carbon de înaltă calitate pentru asigura rigiditate si pentru a elimina orice deformare. Dupa sudare si prelucrare preliminara trece printrun proces de detensionare prin tratament termic, pentru a elimina stresul cauzat de sudare dupa care este prelucrat pe CNC cu cinci axe de mare precizie. Proiectarea secțională poate reduce în mod eficient pierderea de energie a ventilatorului.

Portantul din aluminiu turnat

Respectand standardele folosite in industria aviatica grinda de aluminiu turnat garanteaza o precizie ridicată, rezistență bună, greutate redusă, rezistență la coroziune, anti-oxidare.

Cap Laser cu Focalizare Automată

Potrivit pentru diferite distanțe focale, focalizarea va fi reglată automat în timpul procesului de tăiere, ceea ce poate obține cel mai bun efect de tăiere a diferitelor grosimea tablei. Capul laser evită activ obstacolele, reducând foarte mult probabilitatea ca capul laser să lovească placa.

Intelligent CNC Operating System

Adopta sistemul de control numeric Cypcut. Cu diagnostic inteligent, operare multithread, perforare pe trei niveluri, control al energiei laser, găsire adaptivă a marginilor, accelerare și decelerare automată a colțurilor, tăiere în zbor, comutare mese de lucru, compensare mecanică a preciziei și alte caracteristici.

Aplicații și Materiale Debitate

Aplicații industriale

Aplicații în industrie: tranzit feroviar, automobile, mașini, producție electrică, producție de ascensoare, aparate de uz casnic, articole de bucătărie și articole sanitare, publicitate și alte industrii de fabricare și prelucrare a metalelor.

Materiale debitate

Materiale debitate: oțel carbon, oțel inoxidabil, aliaj de aluminiu, alamă, cupru, oțel galvanizat, placă de oțel siliconic, placă electrolitică, aliaj de titan, aliaj de mangan.

Te-ai convins?
VersyCNC Materiale Debitate